Weingut Leitz Cabernet Sauvignon Alcoholvrij

Weingut Leitz Cabernet Sauvignon Alcoholvrij

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,95

Land

Duitsland

Wijnhuis

Weingut Leitz

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

De Weingut Leitz Cabernet Sauvignon Alcoholvrij is voor ons de mooiste die we tot nu geproefd hebben. De druiven voor deze wijn groeien niet in Duitsland, daar is het te fris voor Cabernet, maar in de nieuwe wereld. De wijn die aangekocht wordt, uit Argentinië, wordt in Duitsland gedealcoholiseerd tot een percentage van 0,5%. Zo is de rode de enige alcoholvrije wijn van Leitz met een klein beetje alcohol. Wettelijk is ook vastgelegd dat het maximale percentage voor de term alcoholvrij 0,5% is.
De wijn heeft een opmerkelijk goede structuur en heerlijk zwarte bessenfruit in de smaak. Naast deze rijkdom heeft de wijn ook opvallend mooie zuren en zachte tannines. De afdronk is prettig en behoorlijk lang. Drink hem bij de barbecue, stevige vleesgerechten en zelfs bij donkere chocolade. De alcoholvrije wijnen van Leitz zijn wellicht de beste die je op dit moment kan vinden. Ze worden gemaakt door middel van vacuüm-kolomdistillatie. Daarmee kan de alcohol op een temperatuur van 29 graden onttrokken worden, waardoor er zo min mogelijk smaak verloren gaat.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy