Chanson ac Chablis Les Clos Grand Cru 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 65,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bourgogne

Wijnhuis

Chanson

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

De Chanson Chablis Les Clos Grand Cru heeft een bleek gouden kleur. Intense en verfrissende pittige aroma's vermengd met wit boomgaardfruit. Mooie minerale expressie. Gespannen, krachtig en complex. Goed gevormde mineraliteit. Delicate eiken tonen. Lange en zoute afdronk. Deze Chablis is een prachtige combinatie bij Foie gras, schaaldieren, vis, wit vlees en geitenkaas. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C. 

"Les Clos" is een van de beroemdste Grands Crus van Chablis. Het productiegebied beslaat 24,75 ha. De door Chanson geselecteerde wijnstokken zijn ideaal gelegen in het hart van het perceel. Het bovenste deel van het perceel brengt de mineraliteit en het onderste deel met alluvionafzettingen geeft het rijke karakter van deze wijn.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy