Gran Moraine Pinot Noir Oregon 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 51,95 incl. btw

Land

Amerika

Streek

Oregon

Wijnhuis

Gran Moraine

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

Gran Moraine Pinot Noir  is een ware verwennerij voor je zintuigen! Met elke slok komen nieuwe, uitgesproken aroma’s los. De geur is rijk en uitbundig: cranberry, framboos, rozenbottels, rabarber en Santa Rosa pruim. Een kruidig palet ontwikkelt zich in de neus met citroengras, tijm en dragon als boventoon. De smaak is paradijselijk, een vloeibaar genot op de tong met warme kersen en anijs. Stoer leer en iets van dennennaalden beginnen zich ook te openbaren. Maar de grootste kracht van Gran Moraine Yamhill Carlton Pinot Noir is het enorm zuivere karakter. De Gran Moraine Pinot Noir is een perfecte wijn bij een mooi stuk wildgebraad, varkensvlees, stoofgerechten en gevogelte. De ideale schenktemperatuur is 14-16°C. 

De wijngaarden van Gran Moraine bevinden zich in Yamhill-Carlton AVA, Willamette Valley (Oregon) en zijn aangeplant in 2005. Hier zorgt het koele, maritieme klimaat voor unieke omstandigheden voor het verbouwen van druiven. De druiven kunnen hierdoor later geplukt worden wat zorgt voor de unieke Gran Moraine stijl, gebalanceerde zuren en genuanceerde aarde- en fruittonen. Het wijnhuis dankt de naam aan de gletsjerbewegingen die de Morenen in de laatste ijstijd achterlieten in de noordelijke Willamette vallei.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy