Jackson Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 53,95 incl. btw

Land

Amerika

Streek

Californië

Wijnhuis

Kendall-Jackson

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

De Jackson Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon is de Amerikaanse droom in een wijnglas. Gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon geeft deze wijn puur cassisfruit, braam en kersen. Een elegante wijn met rijpe, ronde tannine. De minerale zweem toont haar herkomst en samen met verfijnde kruiden en vanille is dit tot lang in de afdronk te herkennen. Deze fantastische wijn past uitstekend bij ossenhaas en gerechten met wild en risotto. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C 

De Cabernet Sauvignon druiven in de Hawkeye Mountain wijngaard groeien op meer dan 1000 meter hoogte. De ondergrond bestaat uit stenen, gravel en leem. Terrasvormig geplant groeien de druiven in een lang seizoen tot geconcentreerd fruit.

De beste druiven wordt geselecteerd voor de Jackson Estate Cabernet Sauvignon. Na de vergisting rijpt de wijn nog voor 21 maanden in Frans eiken waarvan 54% op nieuw eiken. Dit geeft de wijn een medium toast.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy