Muré Crémant d'Alsace Prestige

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 21,95

Land

Frankrijk

Streek

Elzas

Wijnhuis

Domaine René Muré

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Domaine Muré Crémant d'Alsace Prestige, wordt gemaakt van Chardonnay, Pinot Noir, Riesling, Pinot Blanc en Pinot Auxerrois. Deze Alsace bubbel heeft heldere strogele kleur. De wijn is heerlijk fris met fijne, delicate mousse. Aroma's van wit fruit zoals nectarine komen je tegemoet. In de afdronk is een vleugje citroen te herkennen. Domaine Muré Crémant d'Alsace Prestige is een feestelijk aperitief wijn en goede begeleider van salades met garnalen en koude of warme bereidingen van vis. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C.

De vijf druivensoorten die voor deze wijn zijn gebruikt, zijn uitsluitend afkomstig van de heuvels rondom de stad Rouffach in de Elzas. In deze wijngaarden worden de druiven volledig biologisch verbouwd. Het terroir bestaat uit klei en kalksteen en de druivenstokken zijn gemiddeld 20 jaar oud.   

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy