• -€ 0,96

Santa Rita Gran Hacienda Old Vines Chardonnay 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 7,95
€ 6,99 incl. btw

Land

Chili

Streek

Central Valley

Wijnhuis

Santa Rita

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Santa Rita Gran Hacienda Old Vines Chardonnay is een rijke, frisse en fruitige wijn. Tropisch fruit in de geur, denk aan perzik en meloen, gemixt met groene appel en afgerond met een hint van stevige sinaasappelschil. Een frisse smaak met een verfrissende body en een aangename, lange afdronk. Deze Chardonnay is een ideale wijn voor een aperitief, of bij lichte gerechten zoals pasta of witvlees. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C  

Valle Central is gelegen in Chili. Door deze centrale ligging heeft het een Mediterraan klimaat met overdag temperaturen boven de 30 graden. Aan de voet van het Andesgebergte is de bodem slibrijk en heeft het een uitstekende afwatering.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy