Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Cabernet Sauvignon Maipo Vallay 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 16,95 incl. btw

Land

Chili

Streek

Maipo Valley

Wijnhuis

Santa Rita

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Cabernet Sauvignon is diep robijnrood van kleur. Aroma’s van zwart en rood fruit zoals zwarte bessen, bosbessen en kersen gecombineerd met tonen van kruiden. Ontdek een Cabernet Sauvignon met rijpe tannines en een lange, aanhoudende afdronk. Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Cabernet Sauvignon past uitstekend bij ossenhaas, gerechten met wild en risotto. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C.

De invloed van het Andesgebergte speelt een zeer belangrijke rol omdat het verschillen van meer dan 18ºC veroorzaakt tussen dag- en nachttemperaturen die de wijnen fris maken. In de late zomer beginnen de temperaturen te dalen, waardoor de druiven geleidelijk kunnen rijpen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy