Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Merlot Maipo Vallay 2016

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 16,95 incl. btw

Land

Chili

Streek

Maipo Valley

Wijnhuis

Santa Rita

Druif

Merlot

Hoe smaakt de wijn?

Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Merlot heeft aroma’s van zwart rijp fruit zoals bosbessen, zwarte bessen en rood fruit zoals aardbei. De wijn heeft kruidige tonen door de rijping op eiken vaten. De Merlot heeft een medium body, is in balans en heeft een zuurgraad die zorgt voor frisheid. De Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Merlot past perfect bij stoofgerechten en door zijn body en structuur is hij ook zeer aan te raden bij zachte kazen, steak van de grill of wildgerechten. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C.

De Merlot komt uit de Pumanque Estate Vineyard en heeft een mediterraan klimaat. De nabij gelegen Stille Oceaan voegt een mooie frisheid toe aan Pumanque.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy