Vermouth di Torino 'Pio Cesare'

Vermouth di Torino 'Pio Cesare'

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 54,75

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

Pio Cesare

Hoe smaakt de wijn?

Een blend van 26 aromatische kruiden, zoals alsem, wat Duits is, wordt vertaald als “vermout”, marjoleinblaadjes, gentiaanwortels, sinaasappelschil en andere, die allemaal samen ons familierecept vormen. Ze worden bijna 40 dagen gemacereerd in een kleine blend van verschillende Pio Cesare witte wijnen en alcohol. Vervolgens voegen we aan dit aromatische extract de juiste hoeveelheid van onze Chardonnay en een deel van onze Moscato toe, een beetje suiker en alcohol. De infusie wordt minimaal 4 maanden gerijpt in zeer kleine roestvrijstalen tanks. Het Recept wordt uiteindelijk aangevuld met de toevoeging van gebrande suiker, die de Vermouth zijn amberkleur en zijn kenmerkende aroma en smaak geeft. Om  Pio Cesare Vermouth beter te waarderen, raden we aan om hem in de oude “Piemontese stijl” te drinken, nippend aan een schijfje citroenschil.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy