Champagne Ayala Blanc de Blancs AC 2012

Champagne Ayala Blanc de Blancs ac 2015

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 74,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Champagne

Wijnhuis

Champagne Ayala

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

De Ayala Blanc de Blancs Champagne is lichtgoud van kleur met een mooie glinstering. Schitterende mousse met fijne belletjes. De neus is intens en expressief met tonen van rijpe citrusvruchten, honing, gedroogde vruchten en een zeer subtiel vleugje hout. De smaak is buitengewoon vol, gestructureerd en perfect in balans en leidt, ondanks de relatief jonge leeftijd van de wijn, tot een lange, frisse en zeer aangename afdronk. Een zeer lichte en elegante cuvée met een intens karakter en finesse. Brut Blanc de Blancs is een fantastisch aperitief om speciale gebeurtenissen mee te vieren. In een avontuurlijke bui? Combineer deze Champagne dan met coquilles! Liever een klassieke combinatie? Kies dan voor tarbot in botersaus of kreeft met vanillesaus.

Iconische wijn, gemaakt van 100% Chardonnay, louter afkomstig van Grand Cru percelen (Côtes de Blancs) gelegen in Cramant, Chouilly en Le Mesnil-surOger. De wijn heeft een flesrijping ondergaan van zes jaar en kenmerkt zich verder door zijn lage dosage van 6 gram per liter. Breed, dynamisch en subtiel romig van smaak.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy