Champagne Ayala Brut Nature

Champagne Ayala Brut Nature

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 53,95

Land

Frankrijk

Streek

Champagne

Wijnhuis

Champagne Ayala

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Gemaakt van de druiven Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. Ayala Brut Nature toont de hoge kwaliteit van de druiven die door het Champagnehuis worden gebruikt. Een heldere, gouden kleur met een zilveren schittering. Karakteristieke smaak van citrusvruchten met zilte accenten. Complex, puur en spannend! Deze “non-dosage” Champagne is puur en uniek van smaak. Een bijzondere smaakbeleving die liefhebbers zeker moeten proberen. Als feestelijk aperitief. Een goede begeleider van verfijnde voorgerechten en oesters en van schaal- en schelpdieren, als voor- of als hoofdgerecht.

Het Champagnegebied is een uitgestrekt gebied rondom Reims. Het wijngebied, in de prehistorie een binnenzee, wordt gekarakteriseerd door een speciale kalkbodem die bestaat uit fossielen van zeedieren die toen in deze binnenzee leefden. Door de noordelijke ligging van het gebied worden de Champagnes altijd getypeerd door een zekere frisheid.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy