Champagne Louis Roederer Collection gift

Champagne Louis Roederer Collection gift

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 54,95

Land

Frankrijk

Streek

Champagne

Wijnhuis

Champagne Roederer

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Champagne Louis Roederer is gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Het is een Een frisse, feestelijke finesse en in de mond structuur, rijkdom en lengte. Het is een volle, complexe wijn die zowel modern als krachtig is en tegelijkertijd een geweldige klassieker blijft. Vanaf het begin is de textuur vol en genereus en integreert hij op een vrij onverwachte manier een rijpheid die wordt geassocieerd met fruitigere en meer verfrissende tonen. De wijn heeft een frisse, feestelijke finesse en in de mond heeft de wijn structuur, rijkdom en lengte.

Gemaakt door het grootste biodynamische wijnhuis van de Champagne. Nationaal en internationaal erkend als een van de beste Champagnes.Louis Roederer is in 2020 uitgeroepen tot Most Admired Champagne Brand.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy