Francis Ford Coppola Claret Diamond Collection 2014

Coppola Claret Diamond Collection 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 23,95

Land

Amerika

Streek

Napa Valley

Wijnhuis

Francis Ford Coppola

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

Diamond Collectie Claret is een combinatie van Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot en Malbec . De druiven komen van het eigen landgoedevenals andere Napa , Sonoma en El Dorado wijngaarden. Deze combinatie van klimaten resultaten in grote complexiteit en uitstekende balans. Het is een premium wijn met een populaire prijs en het heeft de lat voor de kwaliteit van het gehele wijnhuis ingesteld . De fles is onderscheiden met goud gaas, om zo zijn prestigieuze status, aan te geven.Ooit werden de beste wijnen van Europa zo gepresenteerd. 2012 bracht een uitstekende oogst voort in heel Californië vanwege de gestage , milde temperaturentijdens de zomermaanden . Deze consistentie hielp de druiven rijpen langzaam en ontwikkelen diep geconcentreerd fruit met complexe aromaten , uitstekende lichaam, en soepeltannines .
De wijn heeft een diep paars-zwarte kleur en heeft een aroma's van kersen, bramen, anijs en geroosterd eiken. In de smaak heeft de wijn cassis, frambozen, pruimen en donkere chocolade. De wijn heeft 12 maanden Franse eiken gehad.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy