Bodegas de Muller Aureo Dulce Solera d.o. 1954

Bodegas de Muller Aureo Dulce Solera d.o. 1954

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 27,95

Land

Spanje

Streek

Tarragona

Wijnhuis

Bodegas de Muller

Druif

Garnacha

Hoe smaakt de wijn?

Bodegas de Muller Aureo Dulce Solera d.o. 1954 heeft een krachtige geur van gedroogd fruit en honing. Lichte Sherry toon, honing, vijgen, prachtig complex en gerijpt. De smaak is mooi zoet, fraai gerijpt, vijgen en krentjes, lichte sherrytoon, mooie zuren en bitters, nooit te zoet, mooie zuren en bitters na. Geniet van deze wijn bij uw chocolade desserts, notentaart, blauwschimmelkazen, maar ook mooi als aperitief.

De zoete wijnen van De Muller zijn niet alleen zeer bijzonder van karakter, ze zijn ook nog eens prachtig gerijpt door hun hoge leeftijd. Een lang verblijf op vat heeft ze een heel complex karakter. Een van de methoden die hier wordt gebruikt, is die van de solera. Daarbij wordt een deel van de wijn jaarlijks gebotteld, en een deel weer ververst. Op die manier ontstaat een bijzonder mengsel van oude, gerijpte wijn, en jonge, frisse wijn, zodat het eindresultaat levendig en mooi gerijpt tegelijk is. Deze Aureo Dulce is het resultaat van zo’n solera, waarbij gebruik wordt gemaakt van versterkte wijn, deels witte Garnacha en deels rode Garnacha. Een prachtige wijn, mooi zoet en ook heerlijk in zijn fruit en frisheid.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy