Graham’s 30 Year Old Tawny Port

Graham’s 30 Year Old Tawny Port

*Deze zeer bijzondere Port is uitsluitend leverbaar vanuit onze winkel in Noordwijk! Wij versturen deze Port dus niet met DPD

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 115,00

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Graham's

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Graham's 30 Year Old Tawny Port heeft een bouquet van Amandelen, honing, karamel en gedroogd fruit. De stijl van de Graham's 30 YO Tawny is zacht, zeer subtiel en prachtig in balans. Het prachtige samenspel van aroma's houdt lang aan in de afdronk. Dé tip voor bij deze Graham's gerijpte Tawny Port is Pont l'Eveque uit Normandië of een oude Hollandse geitenkaas.

De Tawny Port ondergaat een traditionele vinificatie met rijping in grote houtenvaten. Het geeft de Port zijn karakteristieke karakteristieken. Op de terrassen in de Douro Vallei groeien de druiven op de schist bodem met een rijkheid aan mineralen. In combinatie met de droge en warme omstandigheden levert het een gerijpte Tawny Port van ongekende kwaliteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy