Graham’s Single Harvest Tawny Port 1994

Graham’s Single Harvest Tawny Port 1994

*Deze zeer bijzondere Port is uitsluitend leverbaar vanuit onze winkel in Noordwijk! Wij versturen deze Port dus niet met DPD

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 122,50

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Graham's

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Graham's Single Harvest Tawny Port 1994 is fonkelend goud van kleur. Intense en rijpe aroma's vullen uw glas met gedroogd fruit, kersjes, toast en noten. Een ongekende complexiteit met vele smaak schakeringen die overgaan in een exceptioneel einde van wat doet denken aan zacht zoet honing. De Graham's Singe Harvest Tawny Port verdient het allerbeste aan spijscombinaties. Wat dacht u van Mandarijnen parfait of karamelborstplaat met appel en gembergelei?

De Rijping van de Port is een van de belangrijkste fases van de ontwikkeling van een Colheita Port. Meer dan 23 jaar rustte de Port in Vila Nova de Gaia, waar de wijnkelders profiteren van de koelte en rust die afkomstig is van de Atlantische oceaan. De oude wijnstokken zijn verantwoordelijk voor de luxe Colheita van Graham's. Peter Symington selecteerde de beste druiven uit Quinta dos Malvedos and Quinta das Lages in de Douro Vallei.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy