Niepoort Secundum Vintage Port 2001

Niepoort Secundum Vintage Port 2001

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 72,50

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Niepoort

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Donker rood van kleur, met intense aroma's van donker fruit samen met een lichte kruidachtige karakter. In de mond massaal geconcentreerd, dichte maar fris, met stevige tannines, lange en aanhoudende afwerking. Geweldig om nu te proeven, en zal heerlijk te ontwikkelen in de komende decennia. Om volledig te profiteren van zijn kwaliteiten raden we worden gedecanteerd voor het opdienen. Serveer met zachte- of blauwader kaas.

Voor de ongeduldige portliefhebber maakte Niepoort een tweede stijl vintage Port “Secundum Vintage”. Het doel is om een kwaliteitsvolle Port te maken die sneller drinkbaar is dan de klassiekers maar wel de balans in zich heeft van jarenlange rijping. Niepoort drukt het zelf als volgt uit met een vergelijking uit de klassieke muziek. Secundum is dan de Mozart (jong, charmant, creatief en tastbaar) en de normale vintage is meer als Bach (intens, diepgaand en complex).

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy