Sacchetto Prosecco Spumante 'Fili' doc g.j.

Sacchetto Prosecco Spumante 'Fili' doc g.j.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 11,55

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

Sacchetto

Druif

Glera

Hoe smaakt de wijn?

Frisse en zachte mousse, verkwikkend, rijpe peer. Een beetje tropisch en een frisse afdronk. Niet te droog. De smaak is goed, de fles is mooi gestyled en de stemming zit er in. Bleekgeel met een mooie "mousse". Deze Prosecco is meer dan bijzonder geschikt als apéritief en combineert goed met lichte voorgerechten, pasta`s, verse kaas en wit vlees.

Sacchetto staat bekend om zijn fraaie, klassieke, traditioneel gemaakte Prosecco’s. Het bedrijf heeft hier al sinds de oprichting, in 1920, een specialiteit van gemaakt. Maar de moderne tijd vraagt om moderne Prosecco, ook bij een bedrijf dat al bijna honderd jaar oud is. Dat is de reden dat Sacchetto twee Prosecco’s op de markt heeft gebracht onder het label ‘Fili’, een afkorting van Filiberto, de voornaam van de oprichter. De beide Fili-Prosecco’s zijn gebotteld in een hippe, moderne fles met opdruk, die doet denken aan de ouderwetse kogelfles, maar dan in een mooie nieuwe vormgeving. Deze vormgeving moet de jonge wijndrinker bekoren, die zich graag laat verleiden tot het drinken van Prosecco, maar dan liefst wel uit een aansprekende fles. Maar voor Sacchetto blijft de inhoud natuurlijk de essentie, want je moet je altijd onderscheiden met kwaliteit. Deze Spumante wordt gemaakt van 100% Glera-druiven, de basis voor alle goede Prosecco. Hij krijgt zijn koolzuurbelletje met de charmat-methode, door het vasthouden van de koolzuur op grote tanks en vervolgens de wijn te bottelen. Spumante wil zeggen dat het een echte mousserende wijn is, met een mooie krachtige mousse. Typisch Prosecco. Typisch Sacchetto. Kwaliteit voor alles!

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy