Quinta do Portal 20 Year Old Tawny Port g.j.

Quinta do Portal 20 Year Old Tawny Port g.j.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 59,95

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De 20 Years Old Port d.o. 'Portal' heeft heerlijk gekonfijt fruit in de geur. Gedroogde vijgen, tabak, noten, complex en breed, in de mond een zachte en rijke aanzet, pruimen en kruiden, noten en kersen, prachtig gerijpt en diep, licht rokerig, gedroogde vijgen, lengte, nog wat mooie zuren en bitters na. Perfect bij belegen en liefst zelfs oude kazen, kan ook als aperitief; mooi bij vruchtentaarten, en de liefhebbers kunnen er van genieten bij een mooie sigaar.

Dit is de absolute koning van de gerijpte Ports, de Tawnies. De druiven zijn nog met de voeten getreden in de klassieke lagares en daarna is de wijn gerijpt op vaten van 550 liter, om de houtinvloed te beperken. Zoals alle Ports van deze stijl is het een mengsel van wat oudere en jongere Reserve-Ports, die dan een gemiddelde leeftijd hebben van twintig jaar. Daarom combineert de 20 Years Old Tawny altijd gerijpte elementen, met elementen die nog een mooi fruitkarakter hebben. Daarmee is het een Port met een geweldige complexiteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy