Quinta do Portal 29 Grapes Reserve Port  g.j.

Quinta do Portal 29 Grapes Reserve Port g.j.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Mooi fruit in de geur, de 29 Grapes Reserve Port d.o. 'Portal'. Zoet en zwoel, rozijnen, kruiden, een aangenaam vleugje chocola, noten, heerlijk gerijpt. De 29 Grapes Reserve Port heeft in de smaak pure elegantie, mooi zoet, perfect in balans. Kersen, vanille, zacht en gerijpt, met een geweldige lengte. Doet het zeer goed bij belegen en oude Hollandse kazen, perfect voor na het diner, zelfs te combineren met fruit desserts.

Deze Port is uniek van karakter en samenstelling. De basis wordt gevormd door vrij jonge Port, die vier tot zes jaar op hout zijn gerijpt. Deze worden gemengd door wijnmaker Paulo Coutinho en meester blender Jeremy Bull met verschillende lots oudere, gerijpte Port van een voortreffelijke kwaliteit. Het resultaat is een bijzondere, karaktervolle fruitige en tegelijk elegante ‘after diner Port’ met een Bijzondere diepte en complexiteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy