Quinta do Portal Fine Tawny Port g.j.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Fine Tawny Port d.o. 'Portal' heeft een geur met kersen, aangename peperigheid, open, met een vleugje karamel. De Tawny is in de smaak een stevige, mooi gerijpte Tawny, noten, chocola, met een aangenaam bitter, mooi kersenfruit en een heerlijke levendigheid. Koel geserveerd een heerlijk aperitief, met gezouten amandelen of olijven, ook heerlijke bij het dessert, bijvoorbeeld bij een mooie Crème Brulée.

De Tawny-ports zijn een specialiteit van Portal, en het huis wil ook met de ‘gewone’ Fine Tawny een mooie gerijpte port presenteren, als een van de visitekaartjes van het huis. Net als de andere ports is het een mengsel van verschillende jaargangen, die meerdere jaren op vat zijn gerijpt, met gemak vier tot zes jaar of wel langer. Het is een heerlijke, uitgebalanceerde tawny, niet te zwaar, mooi gerijpt, maar ook altijd met een heerlijke dosis levendig kersenfruit, afkomstig van de jongere jaren in de blend. 

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy