Quinta do Portal  Tawny Six Barrels  Reserve Port g.j.

Quinta do Portal Tawny Six Barrels Reserve Port g.j.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Taankleurig, gerijpt, mooi bruine rand in de kleur. Een geur van gedroogd fruit, rozijnen en gedroogde vijgen, koffie en kruiden, complex en breed. Heerlijk gerijpt en rond in de smaak, een subtiel zoet, met een goede balans, kersen, een bitter na, zacht en perfect rijp. Heerlijk bij een mooie belegen kaas, lichte desserts, blauwe kazen.

Een van de specialiteiten van Portal zijn de mooie Tawnies, gerijpt op vat gedurende vele jaren. Deze  Tawny Six Barrels Reserve is er een van, een Port op eikenhout gerijpt gedurende ongeveer acht jaar, een blend van de mooiste Tawny-Ports van de Quinta. Door deze lange rijping is hij heerlijk zacht en gerijpt van karakter. Toch is er ook altijd fruit, de vurigheid is nog niet helemaal weg, zodat hij spannend en opwekkend van karakter blijft, een Port om heerlijk van te genieten, met een opmerkelijke elegantie.

 

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy