Quinta do Portal Vintage Port 2007 0,375ltr.

Quinta do Portal Vintage Port 2007 0,375ltr.

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 34,95

Land

Portugal

Streek

Douro

Wijnhuis

Quinta do Portal

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Vintage Port 2007 d.o. 'Portal' Is een monumentale en machtige Vintage Port. Een Port om lang te bewaren, of jong van te genieten, als hij nog barst van het fruit, met rijpe vijgen, chocola en een prachtige kruidigheid. Heerlijk zoet, stevigheid en een aangename peperigheid. Grandioos bij belegen kazen, oude kaas, blauwschimmelkaas, maar ook desserts, bijvoorbeeld met chocola in combinatie met kersen.

De Vintage Port is bij vrijwel alle huizen en ook bij Portal het vlaggenschip, de Port die dient als het visitekaartje van het huis. Het is een Port die alleen wordt geproduceerd in zeer goede jaren, waarin de druiven perfect rijp zijn en van de beste kwaliteit. De productie is laag, bij Portal niet meer dan ruim tweeduizend kistjes van twaalf flessen. De Vintage Port wordt geproduceerd van de oude wijngaarden van de Quinta dos Muros, die druiven produceren met een uitzonderlijke diepte en concentratie. De meest actuele jaargang van dit moment is 2007, die net op de markt is gebracht. Het is gebruikelijk dat een Vintage Port twee jaar op vat doorbrengt, dus hij is gebotteld in 2009, toen hij nog barstte van het fruit. 2007 is een waarlijk grootse jaargang voor Vintage port, vanwege de unieke combinatie van kracht en frisheid. De druiven werden onder perfecte omstandigheden geoogst tussen 23 en 30 september 2007. Het is een wijn die jong kan worden gedronken, op zijn fruit, maar ook zeer lang kan worden bewaard, tot wel dertig jaar.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy