Portillo Malbec Magnum Salentein 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 21,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

De Portillo Malbec van Bodegas Salentein bevat heerlijke smaken van kersen, framboos en aalbessen die bijeen komen in deze donkerpaarse rode wijn. Deze wijn uit de Salentein Portillo serie heeft een pittige afdronk met vleugje kaneel. Heeft u een barbecue of maakt u wel eens chili con carne? Ga dan voor deze donkerpaarse Malbec, een ideale wijn bij deze gerechten. Ook rood vlees en kaas kunt u prima combineren met deze wijn.

Het karakter van deze Portillo Malbec vindt zijn oorsprong in de ligging van de wijngaard, aan de voet van de Andes op meer dan 1000 meter hoogte. De gemiddeld 30 jaar oude stokken moeten diep wortelen in de rotsachtige aarde om aan vocht en voeding te komen, dit geeft de wijn zijn rijkheid.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy