Salentein Barrel Selection Pinot Noir 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

Deze helderrode Salentein Barrel Selection Pinot Noir zal u verassen door een mooie volzachte body en fijne zuren. U kunt aroma’s ontdekken van rijpe kersen, bessen en kruiden. Een mooie afdronk volgt met een confituurachtige sensatie en zonnige specerijen. De Salentein Barrel Selection Pinot Noir kunt u combineren met veel verschillende gerechten. Ga bijvoorbeeld voor pasta’s met romige sauzen en champignons, wild gerechten of rijke kaassoorten.

De Barrel Selection wijngaarden liggen in het hart van Alto Valle de Uco, op meer dan 1200 meter boven zeeniveau. Hier groeit de Pinot Noir druif op grof gesteente, dit zorgt voor een perfecte afwatering en dwingt de wortels van de plant diep te wortelen in een zoektocht naar voedingstoffen voor deze heerlijke Barrel Selection.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy