Portillo Pinot Noir Salentein 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,95 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Salentein Portillo Pinot Noir is een volle, maar fruitige vuurrode wijn. De wijn heeft aroma’s van rijpe donkere kersen, aardbeien en subtiele hints van kruiden zijn te herkennen. De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied. Erg lekker bij eend en prima bij konijn. De ossenhaas wacht en wie zei er dat vis niet met rood kan? Schenk deze Pinot Noir rustig bij op de huid gebakken zeebaars. Ook in combinatie met belegen kazen en rood flora kazen is het echt genieten!

De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy