Salentein Single Vineyard Los Cerezos Vineyard Gualtallary Malbec 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 39,50 incl. btw

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Bodegas Salentein

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

Salentein Single Vineyard Los Cerezos Vineyard Gualtallary Malbec is een complexe wijn met aroma's van zwart fruit en bloemen. Zeer fijne tannines, mineralige textuur, in de smaak tonen van zwart fruit en peper ondersteund door een verfrissende zuurgraad. Deze wijn is perfect bij gegrild rood vlees zoals ribeye met chimichurri saus. Maar ook bij confit de canard of lamskoteletten. De ideale schenktemperatuur is 16-18°

De wijn wordt gemaakt onder regie van José Galante, de hoofdwijnmaker van Bodegas Salentein, Een prestigieus wijnproject met Nederlandse wortels. Mijndert Pon kocht in 1997 het landgoed in de Mendoza en veranderde de bodega in korte tijd tot een wijnhuis met internationale erkenning. Het landgoed bestaat uit ruim 2000 hectare, waarvan ruim 800 hectare aangeplant met druivenstokken. Naast de wijngaarden zijn ook de wijnkelders, een museum en een ontvangstruimte gevestigd op het terrein.

De Salentein serie 'Single Vineyard' kent zijn unieke karakter doordat de druiven van één enkele wijngaard afkomstig zijn. Hierin is gezocht naar de perfecte combinatie tussen druivensoort en micro klimaat, een echte 'terroir' wijn dus! De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy