Chanson Le Bourgogne Pinot Noir ac 2016

Chanson Le Bourgogne Pinot Noir ac 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 29,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bourgogne

Wijnhuis

Chanson

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

Chanson Le Bourgogne Pinot Noir is helder, robijnrood met lichte kleurintensiteit. Fris, rood fruit in de geur. Speels elegante opname. De specifieke accenten van de Pinot Noir druif komen goed naar voren en de wijn heeft een prettige, fruitige afdronk. De wijn leent zich uitstekend om jong gedronken te worden. Deze Pinot Noir uit de Bourgogne gaat prima samen met diverse vlees- en wildpatés, kalfsvlees, gevogelte zoals parelhoender en vederwild (fazant, patrijs of kwartel) en niet te geprononceerde kaassoorten.

Er worden alleen druiven gebruikt voor de Le Bourgogne Pinot Noir die uitsluitend afkomstig zijn van bepaalde wijngaarden in de Côte de Nuits, van percelen van Domaine Chanson en van terroirs gelegen in het zuiden van de Côte de Beaune. Rijping op eiekenhouten vaten gedurende 11 maanden, eenn zachte textuur, rode bessenen een lange frisse afdronk. Een perfecte "elke dag" Bourgogne.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy