• Alleen online
Creation Pinot Noir 'Art of Creation' 2017

Creation Pinot Noir 'Art of Creation' 2019

*Geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 72,50

Land

Zuid Afrika

Streek

Walker Bay

Wijnhuis

Creation Wines

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Creation Pinot Noir 'Art of Creation' doet zijn naam eer aan: pure kunst in een glas. Niet alleen de wijngaarden zijn geselecteerd bij het maken van deze wijn, ook na de gisting volgt er een selectie. Alleen het beste is goed genoeg. Een krachtige Pinot Noir! In de geur Aroma's van rozenblaadjes, donkere kersen, peper en anijs. De Pinot Noir 'Art of Creation' is complex in de mond: weelderige lagen van kersen en pruimen vermengen zich met aardse smaken van paddenstoelen en specerijen. Lekker bij een mousse van eendenlever met frambozen en tijm. Ook heerlijk bij Confit de Canard. De ideale schentemperatuur is 12-16°C

Alleen de beste vaten worden gebruikt voor de final blend. Voor 40% van de oogst geldt een traditionele vinificatie met hele trossen, dus zonder te ontstelen en te kneuzen. Dit is bijzonder geschikt voor Pinot Noir, omdat het meer kleur, aroma's en structuur onttrekt. Na de gisting blijft de wijn nog een jaar rijpen op eikenhouten vaten, waarvan 50% nieuw is. De wijn wordt licht gefilterd, om zo weinig mogelijk smaak te verliezen, en vervolgens gebotteld. De wijn is op dronk, maar kan zeker tien tot vijftien jaar bewaard worden.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy