• Alleen online
Creation Pinot Noir 'Whale Pod' 2019

Creation Pinot Noir 'Whale Pod' 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 10,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Walker Bay

Wijnhuis

Creation Wines

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Creation Pinot Noir 'Whale Pod' heeft in de geur een combinatie van viooltjes, frambozen en een kruidigheid in de neus. De Pinot Noir 'Whale Pod' laat zien waar 'ie vandaan komt. De verkoelende werking van de oceaan draagt bij aan de frisheid van de wijn. Het is een fruitige wijn met zachte tannines en veel rood fruit in de smaak. Geniet ervan bij een Portobello-burger. Ook heerlijk bij gebraden eendenborst. Iets gekoeld het lekkerst.

Met een beetje geluk kun je vanuit de wijngaard walvissen spotten, vandaar dat de wijnen de naam Whale Pod dragen. De wijn wordt gemaakt door de wijnmakers van Creation, een bekende speler uit de Walker Bay Region. De ligging aan de kust zorgt ervoor dat de druiven hun frisheid behouden. 's Nachts is het een stuk kouder, wat zorgt voor een gelijkmatige rijping. De druiven worden eind februari geplukt en rijpen na de gisting 10 tot 12 maanden in derdejaars eikenhouten vaten. Deze wijn smaakt iets gekoeld, rond de 15 graden, het lekkerst.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy