Domaine Piron ac Fleurie Beaujolais 2018

Domaine Piron ac Fleurie Beaujolais 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Frankrijk

Streek

Beaujolais

Wijnhuis

Domaine Piron

Druif

Gamay

Hoe smaakt de wijn?

Domaine Piron Fleurie is intens karmijnrood. De aroma's zijn bloemig en fruitig met o.a. iris, violet en perzik. De wijn is elegant en fijn. Als de wijn wat ouder en rijper geworden is, krijgt ze een meer kruidig karakter. Domaine Piron Fleurie e is een fijne combinatie bij gemakkelijke, niet al te zware gerechten op basis van wit vlees of gevogelte, maar ook bij een mooie lamsbout. Beaujolais wijnen zijn wijnen met karakter en fruit. Het is daarom raadzaam deze Fleurie licht gekoeld, 12-16°C te serveren. De wijn kan het beste tussen de 2 en 8 jaar oud gedronken worden, om te genieten van haar fruit en elegantie.

Gelegen ten noorden van Beaujolais, met een breed scala aan exposities, wordt deze appellatie gedomineerd door de Madonie de Fleurie, een kleine kapel gebouwd om ziektes in de wijnstokken te bestrijden. De ondergrond is zeer homogeen samengesteld uit granieten vlaktes met roze tinten.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy