Farina Amarone Classico della Valpolicella 2015

Farina Amarone Classico della Valpolicella 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 37,95

Land

Italië

Streek

Veneto

Wijnhuis

Farina

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Een zeer rijke Amarone Calssico della Valpolicella van Farina. Gemaakt van de druiven Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara, Oseleta en Turchetta. De kruidigheid van cacao en balsamico zijn mooi verweven met het delicate fruit; kersen, aardbeien en bramen. Een rijk warm mondgevoel samen met een ongekende structuur en balans laten zich onmogelijk temmen in de lange afdronk. Een echte wijn voor bij wildgerechten. Maar ook prachtig bij de uitgebreide borrel. Drink
de Farina Amarone Valpolicella Classico dan bij oude gerijpte kazen.

In Cariano groeien de druiven voor Farina Amarone wijn uit Valpolicella Classico. Op een heuvel noord-zuidwest gesitueerd krijgen de druivenplanten goed de gelegenheid te rijpen. Volgens de Pergola methode zijn de druiven opgebonden en vormen zo als het ware een dak boven de rijen met ranken.  

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy