Epicuro Appassite Puglia 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 12,95 incl. btw

Land

Italië

Streek

Puglia

Wijnhuis

Femar Vini

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Epicuro Appassite is weer terug van weggeweest. Gemaakt volgens de Appassimento methode, een ruim 3000 jaar oude wijnmethode uitgevonden door de Romeinen. De druiven worden zeer laat geoogst, met de hand geplukt en daarna gedroogd. Vervolgens vindt de rijping plaats in staal en verschillende soorten houten vaten in een zeer korte tijd. Na de vinificatie van deze ingedroogde druiven krijgen we een prachtige rijke geconcentreerde rode wijn met een mooie robijn rode kleur.

De Appassite is gemaakt van de Primitivo en de Negroamaro. De Appassite heeft een intense diep robijnrode kleur. Wilde bessen, rode bloem, mediterraanse aromatische kruiden, humus en eucalyptus in de neus. Erg fruitig in de mond, jammy, goed gebalanceerd met een aanhoudende smaak in de mond. Een geweldige combinatie bij de BBQ, stoofgerechten, voorgerechten met vleessaus, polenta, gegrild vlees, stoofpotje en wat oudere kazen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy