Hamilton Russell Vineyards Pinot Noir wo Hemel en Aarde Valley 2020

Hamilton Russell Vineyards Pinot Noir wo Hemel en Aarde Valley 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 45,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Hemel en Aarde Valley

Wijnhuis

Hamilton Russell Vineyards

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Hamilton Russell Vineyards Pinot Noir wo Hemel-en-Aarde Valley opent mooi met in de neus complexe aroma’s van gezouten drop, zwarte peper en natte klei gecombineerd met subtiele aroma’s van wilde aardbeien en kruiden. Kenmerkend voor deze wijn is de hoeveelheid fijne tannines. Een erg elegante en strakke Pinot Noir. De Hamilton Russel Vineyards Pinot Noir smaakt heerlijk bij delicate gerechten met gevogelte zoals duif en patrijs en wit vlees. de ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Hamilton Russell is gelegen in de Hemel en Aarde Vallei in het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika. Er heerst een koel, maritiem klimaat. Het bedrijf maakt er terroir gedreven wijnen, welke tot de absolute top van Zuid-Afrikaanse wijnen behoren. De specialisatie ligt op Chardonnay en Pinot Noir.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy