• -€ 3,96
La Crema Pinot Noir Sonoma Coast 2017

La Crema Monterey Pinot Noir Californië 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 26,95
€ 22,99 incl. btw

Land

Amerika

Streek

Monterey County

Wijnhuis

La Crema

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De La Crema Monterey Pinot Noir heeft een heldere kleur en bevat in de neus aroma's van zwarte pruimen, kersen, rabarber en een vleugje aarde en leem. In de mond vooral aroma's van rode pruim, framboos, bloedsinaasappel, kruiden en hout. Sappig, fris, elegant, rijk gestructureerd en een evenwichtige zuurgraad. De wijn heeft een lang aanhoudende smaak. De La Crema Monterey Pinot Noir is de de perfete begeleider bij stevige gerechten als wild- en vleesgerechten, steak, lam en gevogelte. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Monterey bestaat uit een lange vallei die zich uitstrekt van de unieke koude Monterey Bay tot de uiterste zuidoostelijke uitlopers van de Salinas-vallei. Een altijd aanwezige bries en maritieme invloeden van de oceaan zorgen voor verkoeling over de uitgestrekte glooiende wijngaarden.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy