La Posta Malbec 'Paulucci' 2017

La Posta Malbec 'Paulucci' 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 13,45

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

La Posta

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

De La Posta Malbec 'Paulucci' is een heerlijk, pure en elegante Malbec, het fruit spettert het glas uit! Pruimen en kersen, frambozen, fijn vanille en specerijen. De Malbec La Posta 'Paulucci' is mooi soepel en peperig in de smaak, specerijen, vanille en toast, karamel en koffie, verleidelijk en sappig, lekker stevig. Krachtige rode wijn. Mooi om bij linzen met pancetta te drinken. Maar ook bij gekruide worstjes of belegen boerenkazen. De ideale schenktemperatuur is 15-18℃

Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg. Laura Catena –dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena- zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy