La Posta Malbec 'Pizzella' 2017

La Posta Malbec 'Pizzella' 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 13,45

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

La Posta

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

Bij de La Posta Malbec 'Pizzella' staat het fruit voorop, door de prachtige aromatische druiven die worden geoogst, en door voorzichtig houtgebruik. De wijn heeft in de geur heerlijk bessen, cassis, puur fruit, zwarte kersen, vanille, confiture, jeneverbes, kruiden en chocola. In de smaak concentratie en diepgang, zwarte bessen en vleugje chocola, mooi hout, fijn vanille en zwarte peper, mooie zuren, lekker stevig en smaakvol. Krachtige en intense rode wijn. Malbec La Posta 'Pizzella' is een mooie combinatie bij eendenborst met bessensaus, lamskotelet van de grill, pepersteak of belegen kazen. De ideale schenktemperatuur is 15-18℃

Laura Catena, dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena, zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere wijnboeren van Mendoza een eigen podium te geven, in plaats van een naamloos plekje in de lokale coöperatie. De wijnen zijn La Posta genoemd, naar de typisch lokale kroeg die je hier overal vindt aan de kant van de weg. Paula en Pablo Pizzella zijn relatieve nieuwkomers in Mendoza, maar trokken direct de aandacht met hun wijnen afkomstig van hooggelegen, koele wijngaarden, op een hoogte van 1100 meter. De wijngaard is vrij kleinschalig, met een oppervlak van 10 hectare. Dat betekent wel dat hij met zeer veel warmte en aandacht wordt verzorgd. Geen wonder dat dit mooie Malbecs oplevert. Het fruit staat hier voorop, door de prachtige aromatische druiven die worden geoogst, en door voorzichtig houtgebruik. Niet meer dan 15% van de vaten wordt jaarlijks vernieuwd, wat een subtiel houtaroma oplevert. Een bijzondere, prachtig getypeerde Malbec.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy