Langlois-Chateau Saumur-Champigny 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 17,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Loire

Wijnhuis

Langlois-Chateau

Druif

Cabernet Franc

Hoe smaakt de wijn?

De Langlois-Chateau Saumur Champigny, gemaakt van Cabernet Franc, is donker van kleur, de neus wordt gedomineerd door rood fruit, met name aardbeien en kersen. Deze fruitigheid komt ook in de smaak terug. De afdronk is mild en van een goede lengte. Door de complexiteit is de Domaine Langlois-Chateau Saumur-Champigny zeer geschikt als maaltijdbegeleider, bij lichte vleessoorten en visgerechten.

De wijngaarden bevinden zich rondom Dampierre sur Loire en zijn Terra Vitis gecertificeerd. De bodem bestaat uit zand en kalkhoudende klei. Na de oogst ondergaat het sap een vergisting in temperatuur gecontroleerde RVS tanks, alwaar het sap verblijft tot aan de botteling in het opvolgende voorjaar. Kersenrood van kleur, intense geur van rijp rood fruit. Serveer 'm licht gekoeld.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy