Laurent Miquel Côte 136 - Pech Cezarine ac Saint-Chinian 2018

Laurent Miquel Côte 136 - Pech Cezarine ac Saint-Chinian 2020

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Laurent Miquel Côte 136 Pech Cezarine, gemaakt van het grootste deel Syrah, aangevuld met Grenache heeft aroma's van rijp en rijk fruit. Volop kersen in de smaak en een mooie balans van tannine en frisse zuren. De volle, zachte afdronk maakt deze prachtige wijn compleet. Combineer Laurent Miquel Côte 136 Pech Cezarine met rood vlees, bijvoorbeeld een stuk rundvlees of malse biefstuk. Een selectie gerijpte kazen gaat ook prima samen met deze wijn. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De wijngaard is gelegen in de Zuid-Franse Languedoc. De term 'Pech' is afkomstig van de oud historische naam voor kleine heuvel. De wijngaard ligt dan ook in een heuvelachtig gebied en op een hoogte van 136 meter, zoals terug te zien is in de benaming. Dit specifieke stukje wijngaard is uniek en levert druiven van hogere kwaliteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy