Laurent Miquel Pinot Noir Solas IGP Pays d'Oc 2018

Laurent Miquel Pinot Noir Solas IGP Pays d'Oc 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 10,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Laurent Miquel Pinot Noir Solas is een goed gebalanceerde, wijn-spijsvriendelijke wijn met een medium body en lichte bessen smaak zoals kers, framboos, en bosbes. Zacht in de mond met aroma’s van wilde aardbei en rozemarijn met hints van Indiase kruidenthee in de afdronk. Heerlijk bij traditionele charcuterie of Bouillabaisse. Nu op dronk. Serveren tussen de 14° en 16°.

De druiven worden in de nacht geoogst. De pre-fermentatie zorgt dat de druiven voor 5 tot 7 dagen gekoeld geweekt worden voor het optimale behoud van fruitaroma’s. Vergisting tot op 25 graden, afwisselend storten en overpompen. Het rijpen gebeurt in roestvrijstalen tanks met 20% dat de malolactische fermentatie heeft gehad op 1 tot 2 jaar oude vaten voor 2 maanden.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy