Le Bonheur Reserve Cabernet Sauvignon wo Stellenbosch 2018

Le Bonheur Reserve Cabernet Sauvignon wo Stellenbosch 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 22,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Le Bonheur

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

De Le Bonheur Reserve Cabernet Sauvignon, laat de kracht van Cabernet Sauvignon uit de Stellenbosch regio zien. Met aroma's van moerbeien, zwarte kersen en een toon van cederhout. Een verfijnde en elegante wijn die mooi in balans is. Krachtig en met een fijne zuurgraad. Deze Le Bonheur Reserve Cabernet Sauvignon is de perfecte begeleider bij vleesgerechten. Denk aan een mooi stuk (geroosterde) biefstuk of een lamsbout met geroosterde groenten. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De Cabernet Sauvignon wijngaarden liggen op een hoger gelegen gedeelte gericht op het oosten en zijn aangeplant in 1999. Het ligt midden in een gebied van ijzerrijke Tukulu en Hutton bodems, die hebben geleid tot de huidige status van Simonsberg als het 'Cabernet land' van Zuid-Afrika. Door de hoogte en het terroir zijn er matige rijpingsomstandigheden. Deze langzamere rijping zorgen voor elegante, uitgebalanceerde wijnen met een natuurlijke frisheid.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy