Luca Malbec 'Old Vine' Mendoza 2018

Luca Malbec 'Old Vine' Mendoza 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Voor 11.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

€ 28,75

Land

Argentinië

Streek

Mendoza

Wijnhuis

Luca Wines

Druif

Malbec

Hoe smaakt de wijn?

De Luca Malbec Old Vine een diep rode kleur. In de geur heeft de Malbec rood en zwart fruit, veel kruiden en tonen van chocolade. In de smaak springt het aroma van kersen eruit en wordt vergezeld door een hint van espresso op de achtergrond. De wijn heeft een volle body met een levendige zuurgraad dat resulteert in een afdronk die maar blijft duren. Drink de Luca Malbec 'Old Vine' bij kalfsvlees, wild gevogelte en lamsvlees. Ook lekker bij semi-harde kazen. De ideale schenktemperatuur is 12-16°C

De oude Malbec-stokken van de Mendoza een nieuw leven inblazen, dat is het doel van Laura Catena, oprichter van Luca Wines. De druiven van deze stokken verdwenen voorheen in de bulkproductie, maar krijgen nu de roem die ze verdienen. De rendementen worden laag gehouden om de kwaliteit hoog te houden. Er vindt een traditionele vinificatie plaats, gevolgd door een houtrijping van twaalf maanden in eikenhouten vaten, waarvan 35% nieuw en de rest tweedejaars. De wijn heeft een groot bewaarpotentieel.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy