Oxford Landing Estates Merlot 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,50 incl. btw

Land

Australië

Streek

Waikerie

Wijnhuis

Oxford Landing

Druif

Merlot

Hoe smaakt de wijn?

De Oxford Landing Estates Merlot is een wijn met een dieprode kleur, waarin een paarse gloed. In de neus aroma’s van seringen en fruit, met hints van frambozen, anijs en zoethout. Subtiele, fluweelzachte tannine, kenmerken de smaak. In het begin een smaak van pruimen en frambozen en op het eind rijke zwarte kersen. De sappige vruchtensmaak blijft lang in de mond. Geniet ervan bij bij rood en wit vlees, gevogelte en romige kazen.

De wijngaard van Oxford Landing ligt aan de oevers van de majestueuze Murray River in Zuid-Australië. Deze is vernoemd naar een plaatsje in de buurt, waar een oude stoomboot genaamd 'The City of Oxford' aan zijn einde kwam. Vroeger lieten herders hier hun schapen grazen, maar vandaag de dag is het de thuisbasis van down-to-earth mensen die met trots de kwaliteitswijnen maken waarvan over de hele wereld wordt genoten!

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy