Ramón Bilbao Reserva Rioja doc 2014

Ramón Bilbao Reserva Rioja doc 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95 incl. btw

Land

Spanje

Streek

Rioja

Wijnhuis

Ramón Bilbao

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Ramón Bilbao Reserva Rioja wordt gemaakt van de druiven Tempranillo, Mazuelo en Graciano. De Rioja Reserva heeft een dieprode, intense kleur. Een prachtige Rioja Reserva wijn met subtiele fruitaroma’s van bramen, zwarte pruimen en specerijen. Gebalanceerde hint van hout en vanille. Vol met een goede balans , fijne elegantie en een lange afdronk. Combineer deze Rioja wijn met gegrild of gebraden rood vlees en overjarige Hollandse kazen. Dit is een wijn die zich uitstekend leent om te bewaren.

De beste wijngaarden van Ramon Bilbao liggen in het hart van de Rioja. Met de leem- en kalkbodem gecombineerd met een goede waterhuishouding levert dit gebied de beste druiven van de Tempranillo. Aangevuld met Mazuelo, Graciano druiven voor extra diepgang en complexiteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy