Rust en Vrede Estate Vineyards Cabernet Sauvignon wo Stellenbosch 2018

Rust en Vrede Estate Vineyards Cabernet Sauvignon wo Stellenbosch 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 29,95 incl. btw

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Rust en Vrede

Druif

Cabernet Sauvignon

Hoe smaakt de wijn?

De Rust en Vrede Estate Vineyards Cabernet Sauvignon is een klassieke wijn met duidelijke aroma’s van cassis, zwarte bessen, bramen en moerbeien. Donker fruit aangevuld met hartige tonen van gedroogde kruiden. Rijke tonen van fruit, frisse zuren en tannine. Leer, potloodslijpsel en sandelhout geven complexiteit en diepte aan de wijn. Bij deze hout opgevoede Estate Vineyards Cabernet Sauvignon eet je tal van rijke vleesgerechten zoals lamsvlees met kruidenkorst, gegrilde hertenrug met pastinaak of wildzwijnsteak met paddenstoelen roomsaus. Harde gerijpte kazen passen hier ook goed bij. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De wijngaarden Block 7 Syrah en Block 4 Cabernet Sauvignon werden in respectievelijk 1998 en 2000 aangeplant in Tukulu-grond. Deze grond is afkomstig van Helderberg-graniet en Tafelberg-zandsteen, met kleine afzettingen van ijzersteen. Tukulu-grond houdt goed water vast, wat zorgt voor matige stress tijdens droge jaren. Een grotere hoeveelheid zandsteen zorgt voor meer drainage, wat resulteert in een langzame groei en intensere wijnen, zorgvuldig gecontroleerd door én aangevuld met druppelirrigatie.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy