Rust en Vrede Estate w.o. Stellenbosch 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 43,95 incl. btw

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Rust en Vrede

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Rust en Vrede Estate wordt gemaakt van het grootste deel Cabernet Sauvignon aangevuld met Syrah en Merlot. De Estate wijn heeft intense geuren van bramencompote, cassis en verse pruimen met tonen van vanille, crème brûlée en ceder. Het uitgesproken bouquet loopt door in de mond met intense aroma’s van bessenfruit, zoethout en chocolade tot gevolg. Een rijke, volle wijn met krachtige tannines en een verfijnde complexiteit. Dit paradepaardje van Rust & Vrede vraagt om volle en krachtige gerechten zoals ossenhaas of ribeye van de braai. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C.

De druiven, welke genoemd zijn naar de aanplant op het landgoed, komen van 3 verschillende plots. De Tukulu-grond is afkomstig van Helderberg-graniet en Tafelberg-zandsteen, met kleine afzettingen van ijzersteen. Tukulu-grond houdt goed water vast, wat zorgt voor matige stress tijdens droge jaren. Een grotere hoeveelheid zandsteen zorgt voor meer drainage, wat resulteert in een langzame groei en intensere wijnen, zorgvuldig gecontroleerd door én aangevuld met druppelirrigatie.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy