Salcuta

Het enige wijnhuis in Moldavië, met een erfenis die is doorgegeven aan drie generaties en begiftigd met het unieke terroir van de regio Ștefan Vodă.

Waar de hemel de aarde ontmoet, op een land dat door God is aangeraakt, ben je omringd door kilometers wijnstokken die baden in de zachte zon. Wij hebben een levenslange liefde voor dit land, want dit is waar onze grootvader stapte, die met het zweet van zijn wenkbrauw werkte om te creëren wat we vandaag Salcuta noemen.

Wij hebben het voorrecht dat wij van generatie op generatie zijn opgegroeid met een patriottisch gevoel dat diep in onze ziel is geworteld. Wij hebben de verantwoordelijkheid om het vaderland te vereren en wijnen te produceren die in de eerste plaats ons vertegenwoordigen, maar ook de oorsprong en ons land. Wij geloven dat het mooiste is om je missie te kennen, om te doen waar je elke dag van houdt en mensen vreugde te brengen.

De oprichting van Salcuta was in de eerste plaats een moment van herontdekking, een missie. Het was het moment waarop Eugen Pislaru begreep wat zijn rol in dit leven is en dat dit de traditie is die hij door de komende generaties zal voortzetten. Dit land zit vol herinneringen: van de gevoelens, de gedachten op papier gezet tot de stappen en het werk eraan. Toen Sergiu Pislaru samen met Cornelia Pislaru op dit grondgebied stapte, werd daar een liefdesverhaal aan toegevoegd, een begin van een familie. Toen Dina en Titus op het land stapten, kwamen daar emoties bij, een verlangen om te ontdekken en voortdurend vernieuwende ideeën. Die kwamen met de liefde om met heiligheid jaren van werk te dragen, omgezet in een overvloeiende passie. Salcuta maakt niet alleen deel uit van de familie, het vertegenwoordigt onze familie.

Wijn is een reis die eendrachtig gemaakt wordt door de mens en de druif. Bij Salcuta waarderen we deze synergie met respect en houden het als een van de belangrijkste visies van de wijnmakerij. Wij zijn van mening dat een wijn van hoge kwaliteit alleen wordt geproduceerd wanneer de man / wijnmaker alle stadia van de ontwikkeling van de druif kan meemaken

De weg van de wijn (road) is ook terug te vinden in ons logo, dat rechtstreeks onze visie weergeeft op dit pad dat onze ziel is ingeslagen. Dit is de weg waar onze waarden en tradities zich bevinden, maar ook de toewijding, de inspanning, het voortdurende enthousiasme dat wij geven om de pure weerspiegeling van ons terroir aan het licht te brengen.

Salcuta

Excuses voor het ongemak.

Wij konden helaas niet de desbetreffende producten vinden!

Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy