• Alleen online
Tasca d'Almerita Syrah Monreale doc 'Sallier de La Tour' 2017

Tasca d'Almerita Syrah Monreale doc 'Sallier de La Tour' 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 12,35

Land

Italië

Streek

Sicilia

Wijnhuis

Tasca d'Almerita

Druif

Syrah

Hoe smaakt de wijn?

De Tasca d'Almerita Syrah Monreale doc 'Sallier de La Tour' doet het goed in Monreale, Sicilië. Sallier de La Tour maakt een volle, stevige wijn met in de geur stuivende aroma's van zwarte bessen, lichte kruiden en vanille. De wijn is vol, fruitig van smaak die hand in hand gaat met een zwoele kruidigheid. Geniet van Syrah Monreale doc 'Sallier de La Tour' bij gegrilde steak met pepersaus. De ideale schenktemperatuur is 15-18°C

Sallier de la Tour is onderdeel van het grotere Tasca d'Almerita en is gevestigd in Monreale, ten zuiden van de Siciliaanse hoofdstad Palermo. Het landgoed telt 77 hectare, waarvan 38 hectare aangeplant is met wijnstokken. Naast de lokale druivenrassen zoals Grillo en Nero d'Avola is het terroir bijzonder geschikt voor Syrah. Tegenwoordig is het zelfs, na Nero d'Avola, de meest aangeplante blauwe druif van het eiland. Voor Syrah Sicilia doc 'Sallier de La Tour' vindt de gisting plaats op een gecontroleerde temperatuur van 28 graden in RVS tanks gedurende 20 dagen. Na de gisting rijpt 30% van de wijn in tweedejaars en derdejaars Frans eikenhout voor 12 maanden.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy