Terra d' Alter Alfrocheiro vra 2019

Terra d'Alter Alfrocheiro vra 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 9,95

Land

Portugal

Streek

Alentejo

Wijnhuis

Terra d'Alter

Druif

Alfrocheiro

Hoe smaakt de wijn?

De Terra d' Alter Alfrocheiro is gemaakt van de gelijknamige druif: Alfrocheiro. het is een wijn met een dieprode kleur en de smaak van rijpe kersen, een aangename kruidigheid en een lange afdronk. De Terra d' Alter Alfrocheiro is een mooie begeleider van niet te zware gerechten zoals gevogelte en lamsfilet. Ham soorten koud of warm geserveerd. half harde kaas soorten.

Alentejo is een uitgestrekt gebied in de zuidelijke helft van Portugal, tegen de Spaanse grens. Het beslaat ongeveer één derde van de totale oppervlakte van Portugal. Het is een land van olijfbomen, wijngaarden en kurk-eikebossen. In de zomer is het er heet en droog. De regio is van oudsher bekend om zijn rode wijnen, die over het algemeen vol en fruitig zijn. Door gebruik te maken van moderne vinificatietechnieken, komen er ook steeds meer interessante witte wijnen uit de Alentejo. Alentejo is een wijngebied in beweging. Door de combinatie van het extreme klimaat, lokale druivenrassen en moderne wijnbereiding worden hier spannende wijnen gemaakt die over de hele wereld de aandacht trekken.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy