Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95 incl. btw

Land

Australië

Wijnhuis

Yalumba

Druif

Shiraz

Hoe smaakt de wijn?

De Yalumba Wild Ferment Barossa Shiraz heeft een dieprode kleur met een uitgebreid pakket aan geuren van rabarber, bes, cheesecake, gelei en jam, nootmuskaat en kaneel gevolgd door rozijn en kers. Daarnaast leiden de rokerigheid en zoete kruiden naar zachte tannines. Geniet van deze Shiraz met varkensworstjes, gekarameliseerde rode ui of bospaddenstoelen op een spies met kruiden en zwarte peper. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De Wild Ferments van Yalumba zijn de essentie van de wijngaard en de weerspiegeling van de verscheidenheid. Het zijn wijnen met een eigen karakter, gemaakt met minimale interventie met de natuur. Ze zijn met overtuiging en zorg gemaakt; ‘the wild in the air’.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy